Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Mira Rovčanin, Radio Crne Gore

21. 07. 2024. 11:30 >> 11:31
Čitaj mi:

dobra posjećenost

Sezona i dobra ponuda na Vučju privlače posjetioce

Vučje bilježi dobru posjećenost kako domaćih tako i posjetioca iz inostranstva. I pored brojih izazova, koji otežavaju poslovanje prije svega loša putna infrastruktura, u Turističkom centru trude se da obogate ponudu i zadrže goste.

Netaknuta priroda, svjež vazduh, brojni sadržaji i zdrava hrana privlače posjetioce iz raznih krajeva svijeta na Vučje. Priliku da upozna sve ljepote Turističkog centra udaljenog dvadesetak kilometara od Nikšića dobio je i Kevin Rodrigez iz Kolumbije. Nakon tromjesečnog putovanja Balkanom, došao je u Crnu Goru, a za volonterski rad na Vučju dobio smještaj i hranu. Oduševljen je prirodom i ljudima.

Da je Vučje odlično mjesto za bjeg od vrućine i uživanje u prirodi potvrđuju i domaći posjetioci. Milica iz Herceg Novog i Veselin iz Podgorice.

Kako protiče sezona zadovoljni su i u Turističkom centru. Anđa Vukčević Zorić kaže da bilježe porast broja noćenja.

Vučje je prepoznato i po brojnim kampovima za djecu i odrasle.

Iako su unaprijedili ponudu, osmislili sadržaje za aktivni odmor i uživanje u prirodi u Turističkom centru suočavaju se i sa izazovima. Put od Nikšića do Vučja sve je u lošijem stanju.

Nadaju se u Turističkom centru da će put biti saniran prije zimske sezone, kako bi vožnja do Vučja za sve posjetioce bila sigurna i udobna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније