Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

A.J.

27. 05. 2024. 16:59 >> 16:59

nemanja vuković

"Nikšić dobio novi zamajac za razvoj i unapređivanje ekonomske slike grada"

Od ove godine, budžet Opštine Nikšić biće bogatiji za 600.000 eura, na ime naknade za Bilećko jezero, poručio je predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković. On je kazao da je Nikšić tako, dobio novi, snažan zamajac za razvoj i unapređivanje ekonomske slike grada, a naročito mjesnih zajednica Vraćenovići i Petrovići.

"Više puta sam isticao da u prijateljskim i dobrosusjedskim razgovorima, uz maksimalno uvažavanje svih zainteresovanih strana, možemo pronaći održivo rješenje vezano za korišćenje hidropotencijala Bilećkog jezera. Pozdravljam dogovor resornih ministara i predstavnika EPCG i ERS. 44. Vlada Crne Gore je postigla ono što se čekalo od 1994. godine i to je zaista veliki uspjeh. Unaprijed se radujem brojnim benefitima, koje će ova odluka donijeti našim građanima", istakao je Vuković. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније