Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

B.Č.J.

01. 04. 2024. 08:37 >> 08:37

rejon opštine plav

Državljani Holandije pronađeni, stigli na odredište

Dvoje državljana Holandije koji su se sinoć izgubili u rejonu Opštine Plav pronađeno je i oni su u pratnji pripadnika Gorske službe spašavanja Crne Gore (GSSCG) bezbjedno stigli na svoje odredište.

Kako je saopšteno iz GSSCG spasilačka akcija na potezu ka Vusanju okončana je jutros u 4 sata i 30 minuta.

"Pored loših vremenskih uslova, jakog vjetra, akciju je otežalo i to što su državljani Holandije napuštili prvobitnu lokaciju sa koje su uputili poziv za pomoć i gps koordinate", navodi se na Fejsbuk stranici GSSCG.

Podsjećamo, poziv za pomoć putem OKC 112 Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a upućen je sinoć oko 22 sata.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније