Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Selver Vuković

29. 12. 2023. 07:20 >> 07:20
Čitaj mi:

NASELJE ILINO

Bar: Rampa na pružnom prelazu ne radi već mjesec, mještani zabrinuti

Rampa za pružnom prelazu u naselju Ilino u Baru, ni svjetlosna signalizacija ne rade već mjesec, kažu za RTCG mještani. Smatraju da se problem mora riješiti u što hitnijem roku jer se ne osjećaju bezbjedno kada prelaze prugu.

 

Mještani su kazali za RTCG da mašinovođe zaustavljaju voz prije rampe zbog bezbjednosti u šta smo se i sami uvjerili.

“Ova rampa nikad nije radila kako treba, dok je bila stara rampa i stari majstori vazda su popravljali i odrzavali, ovo da je srece i ako ima Boga i države ovo treba pod hitno da se napravi. Ovdje je takva frekfencija saobraćaja i bilo je mnogo udesa i ginuo je narod u moje vrijeme kada sam ja radio Željeznici. Žalosno je da ne radi nova rampa”, kaže meštanin i bivši radnik željeznice Fado Pelinković

Mještanin Safet Mušović istriče da rampa ne radi već mjesec.

“Rampa konstantno ne radi jedno mjesec dana, a inace je radila po malo. Ovo je mnogo opasan prelaz, ovdje je velika frekfencija putnika koji prolaze autima, ovdje je mnogo ljudi izginulo. Treba Željeznica da se pozabavi ovim putnim prelazom, jer ovdje će biti velika katastrofa kao što je bivala i prema tome molim nadležne da što prije ovo riješe”, rekao je Mušović.

Turisti se ne osjećaju bezbjedno.

“Ja se ne osjećam dobro i sigurno kada prelazim put sa otvorenom rampom i u tom momentu razmisljam o ostalim ljudima, mislim da je opasno po život, tako da Vlada treba da uradi nešto”, kaže turistkinja iz Ukrajine Lena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније