Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

23. 02. 2023. 16:22 >> 16:15
1

KONKURS DO 25. APRILA

Berane uskoro dobija zoo vrt: 20.000 eura za najbolje rješenje

Berane će uskoro dobiti zoološki vrt. Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma ponovo je raspisalo konkurs za idejno rješenje. Menadžer Opštine Berane, Marko Lalević, kazao je za emisiju "Mreža" da je konkurs raspisan od 20. februara do 25. aprila, te da će rezultati biti 16. maja.

"Sva konkursna dokumentacija, kao i upitnik, mogu se naći na sajtu Ministarstva", saopštio je Lalević.

Istakao je da je za najbolje rješenje predviđena nagrada od 20.000 eura. Za drugoplasirano rješenje namijenjeno je 10.000, a treće mjesto 5.000 eura.

Predviđeno je da se zoo vrtizgradi na području desne obale Lima.

"Ovo će značiti i za Berane i za Crnu Goru, budući da nijedna opština nema zoo vrt. Turistička ponuda biće obogaćena", kazao je Lalević za TVCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније