Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ M.M.Lj. ]

30. 01. 2023. 10:56 >> 11:02

ĐURANOVIĆ PORUČIO

Završiti put preko Martinića, mještani prijete blokadom

Član Preokreta za Danilovgrad Zdravko Bucko Đuranović uputio je pismo predsjedniku te Opštine da se put preko Martinića odmah nađe na agendi prioriteta Opštine, jer, kako ističe, broj rupa se povećava, samim tim i troškovi za popravke vozila kao i stresovi mještana koji svakodnevno koriste taj put. Poručio je da mještani planiraju blokadu dva glavna putna pravca – Bulevar i Stari put, kako bi svi učesnici saobraćaja bili primorani da koriste put preko Martinića i tako se sami uvjere u svakodnevicu Danilovgrađana.

Đuranović zahtijeva da se zakrpe osnovne rupe na putu čija je rekonstrukcija započeta 2020. godine, najkasnije tokom narednih 10 dana.

“Ukoliko Opština ne može to da uraditi, Martinićani i Brajovići će se sami organizovati i popraviti put koji smo davno platili i to ne da se zakrpi već da se izgradi novi”, kazao je on. .

Đuranović napominje da su Martinići gusto naseljeno područje i tek će to biti zbog blizine Glavnom
gradu.

“Zbog odsustva trotoara na svim putevima pa i na ovom pješaci su životno ugroženi. To najbolje
znaju oni koji koriste stari put od Danilovgrada do Spuža i svi pješaci koji svakodnevno koriste bulevar Danilovgrad - Podgorica koji takođe nema trotoar”, kazao je on i predložio da projektom bude predviđen makar jedan trotoar i biciklistička staza.

“Kako niko ne shvata ozbiljnost situacije mještani planiraju organizovati blokadu dva glavna putna
pravca – Bulevar i Stari put, kako bi svi učesnici saobraćaja bili primorani da koriste put preko
Martinića i tako se sami uvjerili u svakodnevicu Danilovgrađana. Mi imamo naviku da koristimo ovaj put jer nemamo drugi, a prihvatanjem funkcije predsjednika vi ste se obavezali da završite i rekonstrukciju ovog puta”, zaključio je Đuranović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније