Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Т.Г.

05. 01. 2023. 18:35 >> 18:32

ULAŽE SE 366 HILjADA EURA

Lim dobija plutajuću barijeru za otpad

U narednih 18 mjeseci preduzeće “Komunalno – Lim” iz Bijelog Polja u partnerstvu sa JKP “Usluga” iz Priboja realizovaće prekogranični EU projekat “Zaštita prirodne okoline Polimlja od otpada”, navodi se na internet stranici Opštine Bijelo Polje.

"Ukupna vrijednost projekta je 366.000 eura, čiji je glavni cilj stvaranje tehničkih i organizacionih preduslova za obezbeđivanje kapaciteta ova dva pravna subjekta, kada je u pitanju upravljanje otpadom i zastita životne sredine, saopštio je direktor preduzeća “Komunalno – Lim” Radenko Vujošević.

Vujošević je istakao da je za preduzeće “Komunalno – Lim” kroz poboljšanje tehničke opremljenosti planirana "nabavka kamiona za sakupljanje otpada, 2 barijere za hvatanje i usmjeravanje plutajućeg otpada (sistem lancanica), video nadzor za barijere, vaga za mjerenje kamiona sa sakupljenim otpadom i ručni alati za sakupljanje plutajućeg otpada".

"Naša partnerska organizacija iz Priboja će nabaviti kamion za sakupljanje otpada, katamaran za skupljanje plutajućeg otpada i ručni alati za sakupljanje plutajućeg otpada”, zaključio je Vujošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније