Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.M.Lj. [ Novski portal ]

11. 05. 2022. 11:41   >>  11:52

MILUTIN LEKOVIĆ LEKA

Daju krv u sjećanje na ubijenog policajca

Sindikalna organizacija granične policije Herceg Novi i Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi 14. maja će organizovati III Memorijal dobrovoljnog davanja krvi “Milutin Leković Leka”.

“Pored službenika policije, koji se svaki put odazovu u velikom broju, u akciji učestvuju i građani Herceg Novog, a prošle godine smo imali učesnike iz BiH, Srbije i Rusije”, kazao je za Novski portal predsjednik sindikalne organizacije Granične policije Herceg Novi, Igor Rmandić.

Akcija nosi ime Milutina Lekovića Leke, policijskog službenika koji je ubijen 2019. godine u Igalu dok je bio na službenoj dužnosti.

“Učešće su već najavile naše kolege iz Hrvatske tako da će i ova akcija imati međunarodni karakter. U prvoj akciji smo imali 62 davaoca krvi, u drugoj 67, što pokazuje da iz godine u godinu rastemo i to na najbolji način oslikava jačinu uspomena i trag koji je za sobom ostavio naš kolega Leka”, kaže Rmandić.

Akcija će biti organizovana 14. maja od 10 do 15 časova u PZU Bolnica Meljine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније