Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.M.Lj. ]

10. 06. 2023. 13:44 >> 13:47

BUDVA

Uhapšen ruski državljanin osumnjičen za krađu taksija

Budvanska policija uhapsila je ruskog državljanina A.K. (34) zbog sumnje da je ukrao taksi vozilo, kao i ranac sa novcem i dokumentima, saopšteno je iz uprave policije.

"Budvanskoj policiji je 27. maja jedno lice, zaposleno u taksi udruženju iz Budve, prijavilo oduzimanje vozila koje koristi, koje je bilo parkirano u Ulici 13 jul u Budvi, kao i otuđenje ranca sa novcem i dokumentima.Postupajući po prijavi službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su u Ulici lovćenska pronašli pomenuto vozilo, koje su vratili vlasniku", navodi se u saopštenju iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu oduzimanje vozila u sticaju sa krivičnim djelom krađa.

"Opetativnim radom na terenu, izuzimanjem većeg broja zapisa sa video nadzora i preduzimanjem drugih aktivnosti iz svoje nadležnosti policijski službenici su identifikovali izvršioca A.K. (34) iz Ruske Federacije.Od njega su prikupljena obavještenja na zapisnik, te je po nalogu tužioca lišen slobode", saopštila je budvanska policija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније