Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

09. 06. 2023. 08:49   >>  08:49

REAKCIJA NADLEŽNIH

Policija: Povodom dojava o bombama preduzimamo sve aktivnosti

Povodom novih dojava o bombama u školama, vrtićima, i više drugih državnih institucija, Uprava policije je saopštila da preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti.

“Uprava policije Crne Gore preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na dojave o postavljenim eksplozivnim napravama u više institucija u Crnoj Gori. Sa ishodom će javnost biti blagovremeno obaviještena”, navodi se na Tviteru u Uprave policije.

Podsjetimo u svim školama u Crnoj Gori nastava će danas biti organizovana onlajn, zbog mejlova prijeteće sadržine koji su stigli na adrese tih obrazovnih ustanova, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete. U više crnogorskih škola u većini gradova i jutros su stigla dojave o postavljenim bombama.

Mejlovi da su kanisteri sa otrovnim nervnim gasom postavljeni u više institucija u Crnoj Gori, stigli su jutros na adrese policije i više medija.

U mejlu se navodi da su kanisteri postavljeni u podgoričkom Višem sudu, sudu za prekršaje, Osnovnom sudu u Podgorici, Osnovnom sudu u Baru, sudovima za prekršaje u Kotoru i Budvi, Upravi carina.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније