Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

07. 06. 2023. 10:02 >> 13:15
1

ISPRED PORODIČNE KUĆE

Bijelo Polje: Eksploziv bačen na automobil policajca

U bjelopoljskom naselju Rakonje jutros je došlo do eksplozije ispred porodične kuće policijskog službenika M.R. Iz Osnovnog državnog tužulaštva Bijelo Polje saopšteno je da je improvizovana eksplozivna naprava postavljena pod vozilo policajca.

Do ekslozije je došlo oko dva sata, a uviđaj je obavila državna tužiteljka Danijela Đuković, te vještak zaštite od požara, eksplozija i eksplozivnih sredstava, krim. tehničara i ovlašćenih policijskih službenika OB Bijelo Polje.

"Preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja identiteta NN lica ili više njih koji su postavili predmetnu eksplozivnu napravu", saopšteno je iz bjelopoljskog ODT.

Dodaju da će se, nakon izuzetih tragova sa lica mjesta, vještak izjasniti o uzroku nastanka eksplozije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније