Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

02. 06. 2023. 09:29 >> 10:28
2

NOVA ODLUKA

Vijeće Višeg suda produžilo pritvor Milu Božoviću

Vijeće Višeg suda u Podgorici donijelo je odluku o produženju pritvora uhapšenom predsjedniku Opštine Budva Milu Božoviću. Ta informacija potvrđena je zvanično Portalu RTCG iz Višeg suda. Pritvor je produžen za još dva mjeseca.

Ranije juče, objavljeno je da je Apelacioni sud ukinuo rješenje Višeg suda u Podgorici o produženju pritvora prvom čovjeku Opštine Budva Milu Božoviću i predmet vratio tom sudu na ponovni postupak i odlučivanje.

"Apelacioni sud Crne Gore uvažio je žalbu branioca okrivljenog Mila Božovića, pa je povodom te žalbe, žalbe Specijalnog državnog tužilaštva i po službenoj dužnosti ukinuo rješenje Višeg suda u Podgorici o produženju pritvora od 12. maja i predmet vratio tom sudu na ponovni postupak i odlučivanje", saopšteno je iz Apelacionog suda.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније