Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Ч.Ј.

30. 05. 2023. 13:33   >>  13:33

PODGORICA

Osumnjičenima za krađu krivične prijave

Policija je podnijela krivične prijave protiv Dž.A. (33) zbog sumnje da je opljačkao jednu porodičnu kuću i N.P. (43) zbog sumnje da je ukrao akumulator.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivične prijave protiv dva lica koja se sumnjiče za krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

"Dž.A. (33) će odgovarati za krivično djelo teška krađa koje je, kako se sumnja, počinio 21. marta na način što je nasilno ušao u unutrašnjost porodične kuće oštećenog lica i odatle otuđio razne predmete", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Za krivično djelo krađa sumnjiči se N.P. (43).

"On je ovo djelo izvršio, kako se sumnja, 15. maja u mjestu Rogami, kada je od oštećenog lica otuđio akumulator, koji je policija pronašla i on je vraćen vlasniku", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније