Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Ч.Ј.

29. 05. 2023. 13:29   >>  13:29

UPRAVA POLICIJE

Uhapšen Baranin, osumnjičen da je sugrađaninu oštetio automobil

Baranin P.M. (40) uhapšen je zbog sumnje da je sugrađaninu oštetio automobil, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju policije, vlasnik automobila marke "Audi Q7" u Baru prijavio im je juče da mu je oštećen automobil.

prilikom uviđaja, kako dodaju, utvrđeno je da su na utomobilu polomljena bočna stakla, retrovizori, prednje vjetrobransko staklo, kao i da je oštećen krov vozila.

"Intenzivnim aktivnostima i operativnim radom, policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug', Odjeljenja bezbjednosti Bar, identifikovali su i pronašli počinioca P.M. (40)", saopšteno je iz Uprave policije.

O svemu je upoznat i državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

"Tužilac se izjasnio da se u radnjama P.M. stiču elementi krivičnog djela uništenje i oštećenje tuđe stvari, te je po njegovom nalogu osumnjičeni lišen slobode", zaključuje se u saopštenju policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније