Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

14. 05. 2023. 16:21 >> 16:23

NIKŠIĆ

Krivična prijava zbog ulične prodaje narkotika

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su podnijeli krivičnu prijavu protiv osobe iz tog grada zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije. Kod druge osobe pronađeno je oružje koje je poslato na vještačenje.

Kako se navodi, policija je pretresom stana koji koristi A.R. (21) iz Nikšića pronašla i oduzela manju količinu opojne droge marihuana koja se nalazila u četiri manja pakovanja, a za koju se sumnja da je bila namijenjena za dalju uličnu prodaju, kao i vagu za precizno mjerenje.

Takođe, daljim pretresom kod oca A.R., lica D.R. (45), policija je pronašla i oduzela vazdušnu pušku i 11 komada municije.

Svi pronađeni predmeti biće vještačeni u Forenzičkom centru Uprave policije.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se protiv A.R. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok će se u odnosu na druge predmete državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću izjasniti nakon sprovedenih vještačenja.

Nikšićka policija je poslednjih 15 dana procesuirala sedam prekršajnih prijava protiv sedam osoba zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније