Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Radio Cetinje ]

29. 04. 2023. 17:26 >> 17:27
2

ISKAZALI ŽALjENjE

Cetinje: Osumnjičeni pušteni da se brane sa slobode

Cetinjani N.Đ i S.P. pušteni su da se brane sa slobode nakon što su iskazali žaljenje zbog tuče u kojoj je povrijeđen M.B. kojem je konstatovan prelom nosa, a L.P. zadobio lake tjelesne povrede, prenosi Radio Cetinje.

Do tuče je došlo u dvorištu Srednje likovne škole "Petar Lubarda" kada je M. B. povrijeđen dok je pokušavao da odbrani školskog druga L.P.

N.Đ. i S.P. su jutros saslušani u Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju, a u daljoj proceduri biće sproveden postupak izviđaja, saslušanja oštećenih, vještačenje tjelesnih povreda i nakon toga sud će donijeti odluku o krivici i visinu kazne, saznaje Radio Cetinje.

N.Đ se tereti za nasilničko ponašanje, a S.P. za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније