Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Ч.Ј.

27. 03. 2023. 10:49   >>  10:49

UPRAVA POLICIJE

Za trgovinu ljudima u Ulcinju odgovaraće dvije osobe

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovina ljudima policija je u Ulcinju uhapsila H.Q. (77), dok je protiv A.P. (18) podnešena krivična prijava.

"Naime, H.Q. se sumnjiči da je doveo i održavao u zabludi maloljetno oštećeno lice staro 15 godina zloupotrebom povjerenja i njenih teških porodičnih prilika sa ciljem da je proda i iskoristi za dalju seksualnu eksploataciju", saopšteno je iz Uprave policije.

U tome mu je, prema sumnjama policije, pomogla i osumnjičena A.P. (18), sestra oštećene.

"Osumnjičeni je za seksualne odnose sa maloljetnim oštećenim licem davao novčane iznose, a nakon toga je počeo da dovodi i njegove prijatelje koje je oštećena morala seksualno da zadovoljava, za šta je novčanu nadoknadu davao osumnjičenoj A.P. koja je oštećenu dovodila na dogovorena mjesta", dodaju iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu, kako se navodi u saopštenju, podnijeta krivična prijava protiv H.Q. i A.P.

"H.Q. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније