Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

03. 03. 2023. 15:07 >> 15:11

OSNOVNI SUD

Bulatović danas nije imao zakazano suđenje, osuđivan ranije

Podgoričanin Mladen Bulatović danas nije imao zakazano suđenje, niti je bio pozvan da pristupi u Osnovni sud, saopštila je sutkinja portparolka tog suda Ivana Becić. Rečeno je i da je stradali bombu aktivirao u holu suda na prizemlju, gdje se nalaze šalteri za rad sa strankama, pisarnice, a u prisustvu velikog broja zaposlenih i građana.

"Radi se o licu koje je pred ovim sudom pravosnažno osuđeno za krivično djelo nedavanje izdržavanja, kaznom rada u javnom interesu u junu 2022.godine, dok je predmet formiran za sprovođenje te kazne upućen Ministarstvu pravde u čijoj je nadležnosti u decembru 2022. godine", piše u saopštenju Becić.

Predsjednica Osnovnog suda Željka Jovović, VD predsjednica Vrhovnog suda Vesna Vučković i VD Vrhovnog državnog tužilaštva Tatjana Begović posjetile su povrijeđene u Kliničkom centru Crne Gore, gdje su obaviještene o njihovom zdravstvenom stanju.

Do eksplozije je došlo na ulazu u Osnovni sud danas oko 11:40 časova. Stradao je Bulatović, a povrijeđeno je osam osoba.

"O svim ostalim podacima kojima sada ne raspolažemo blagovremeno ćemo obavijestiti javnost", poručili su iz suda.

Predsjednica Osnovnog suda u Podgorici Željka Jovović naglasila je da već tri godinama upozoravaju da nije bezbjedno u sudovima, i o tome su pričali prije dva dana na konferenciji za novinare.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније