Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

24. 01. 2023. 11:29 >> 11:26

U SUTOMORU

Uhapšene dvije osobe osumnjičene za pljačku Pošte

Uhapšeni su M.R. (50) i M.R. (24) iz Budve, za koje se sumnja da su juče ušli u poslovnicu i uz prijetnju pištoljem od zaposlene radnice otuđili novac u iznosu od oko 1.500 eura, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar su brzom i efikasnom akcijom identifikovali osobe koje su juče uz prijetnju oružjem otuđile novac iz Pošte Crne Gore u Sutomoru.

Kako navode iz policije, sinoć su po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bar uhapšeni M.R. (50) i M.R. (24) iz Budve, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo.

"Sumnja se da su ove dvije osobe krivično djelo koje im se stavlja na teret izvršile juče oko 14.00 časova, na način što su se vozilom marke „Opel Corsa“, skrivenih registarskih oznaka, kojom je upravljao M.R. (50), dovezle do poslovnice Pošte Crne Gore, nakon čega je M.R. (24) maskiran ušao u poslovnicu i uz prijetnju vatrenim oružjem – pištoljem od zaposlene radnice otuđio novac u iznosu od oko 1.500 eura, nakon čega su se osumnjičeni dali u bjekstvo", poručuju u saopštenju.

Odmah po sazanju za događaj izvršena je, kako navode, blokada grada i preduzete su neophodne mjere i radnje koje su rezultirale identifikacijom, lociranjem i lišenjem slobode osumnjičenih lica.

Po naredbi nadležnog suda izvršen je pretres stana i pomoćnih prostorija, kao i vozila, kojom prilikom su pronađeni predmeti koji potiču iz navedenog krivičnog djela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније