Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Б.

09. 12. 2022. 14:01   >>  14:05

ZBOG SUMNjE NA PRODAJU DROGE

Uhapšena jedna osoba, protiv druge prekršajna prijava

Policija je uhapsila V.M. (38), zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv D.J.(37) biće podnijeta prekršajna prijava zbog kršenja Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Pretresom stana koji koristi Ž.L. (34) policija je zatekla V.M. i D.J. i kod njih određenju količinu tableta i opojnih droga.

Kako navode u saopštenju policije, po naredbi Osnovnog suda u Podgorici službenici kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad, izvršili su pretres stana i drugih prostorija u Ulici Crnogorskih serdara bb, koje koristi lice Ž.L. (34).

"Tom prilikom su u stan zatekli V.M. i D.J., a kojom prilikom je D.J. službenicima policije predao sedam komada tableta buprenorfina. Prilikom daljeg pretresa policija je pronašla dva pvc pakovanja sa praskastom materijom bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain mase 22,53 grama, kao i jedno pvc pakovanje sa biljnom materijom za koju se sumnja da je opojna droga marihuana mase 14,85 grama", navode u saopštenju.

Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da je pomenuta droga pronađena u stanu, vlasništvo V.M. On je po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv D.J. će zbog posjedovanja tableta sa liste opijata biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније