Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

09. 12. 2022. 13:49 >> 13:46

INCIDENT ISPRED KAFIĆA

Nikšićaninu krivična zbog napada na maloljetnika

Nikšićanin N.C. (24) krivično će odgovarati zbog sumnje da je napao maloljetnika (17) i nanio mu teške povrede u predjele nosa.

Nikšićki Medicinski centar je policiji 3. decembra, u 11.25 časova, prijavio da je u njihove prostorije, u prisustvu roditelja, došao maloljetnik sa povredama iz nasilja.

"Policijski službenici su odmah nakon prijave upućeni u MC gdje su zatekli maloljetno lice starosti 17 godina iz Nikšića, sa povredom u predjelu nosa, koja je od strane dežurnog ljekara kvalifikovana kao teška tjelesna povreda u vidu preloma nosa sa dislokacijom", saopšteno je iz Uprave policije.

Maloljetnik je inspektorima ispričao da ga je prethodne noći, u neposrednoj blizini jednog ugostiteljskog objekta, fizički napala njemu nepoznata osoba.

"Nikšićka policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzela mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja, izuzeti su snimci sa video nadzora sa objekata koji se nalaze u blizini, te je obavljen razgovor sa više lica koji su bili svjedoci događaja", dodaje se u saopštenju.

Protiv N.C. je podnijeta krivična prijava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније