Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

07. 12. 2022. 21:32   >>  21:36 2

FORMIRAN PREDMET

Osumnjičenom za napad na Kneževića zadržavanje do 72 sata

Osumnjičenom za napad na jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića određeno je zadržavanje do 72 sata, saopšteno je iz Uprave policije. Kako je navedeno, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je krivični predmet protiv I.G. (34).

"Danas oko 15.15 časova poslanik Milan Knežević je pristupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i podnio prijavu protiv osoba koje su mu, kako je naveo, danas na Aerodromu Podgorica uputile uvrjedljive riječi i pokušale fizički da ga napadnu, a koji napad je spriječio njegov lični vozač", navode iz policije.

Državni tužilac u podgoričkom ODT naložio je da se I.G. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. 

"U odnosu na ostale aktere događaja cijeniće se postojanje prekršajne odgovornosti", dodaje se.

Knežević je danas napadnut na Aerodromu Podgorica, nakon čega je u Centru bezbjednosti Podgorica je podnio prijavu protiv počinilaca. Ocijenio je da se radi o politički motivisanom napadu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније