Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Б.

02. 12. 2022. 10:04 >> 10:30

POLICIJA U BARU

Potraga za osumnjičenim za krađu 10.500 eura sa benzinske pumpe

Protiv N.B. (34) iz Bara podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je ukrao više od 10.500 hiljada eura iz sefa benzinske pumpe u mjestu Zaljevo. Osumnjičeni je, inače, zaposlen na toj pumpi i za njim je raspisana nacionalna potraga budući da je on trenutno nedostupan nadležnim organima.

Kako navode u saopštenju policije, sumnja se da je N.B., izvršio krivično djelo teška krađa, na način što je, kao zaposleni na pomenutoj benziskoj stanici, iskoristio nepažnju ostalih radnika, ušao u kancelariju šefice poslovnice i uz pomoć kodnih brojeva otključao sef iz kojeg je otuđio novac u iznosu od 10.542 eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније