Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Марко Терзић, ТВЦГ

16. 10. 2022. 19:58 >> 06:36
2

ZA OSTALE SE JOŠ UTVRĐUJE

Od pet metaka u tijelu Borilovića, samo jedan policijski

Obdukcioni nalaz tijela Vuka Borilovića koji je sredinom avgusta na Cetinju ubio deset i ranio šest osoba pokazao je da su sve povrede od metaka kojima je pogođen bile smrtonosne. Ko je sve pucao tog dana na Borilovića u tužilaštvu nam, međutim, nijesu mogli kazati. Međutim, nezvanično saznajemo da je od pet metaka koji su završili u tijelu Borilovića jedan policijski, a za ostala četiri nije utvrđeno iz čijeg oružja su ispaljeni.

Pet metaka iz dva pištolja završilo je u tijelu Vuka Borilovića koji je 12. avgusta ubio deset osoba na Cetinju. Nalaz balističkog vještačenja, kako nam je saopštila rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica, nije otkrio ko je sve pucao.

Kako nezvanično saznajemo, za sada nepoznata osoba upucala je Borilovića sa četiri projektila dok je iz pištolja policijskog službenika – ubica pogođen jednim metkom.

Iz tužilaštva je saopšteno i da se iz nalaza obdukcije Borilovića, zaključuje da su sve povrede od metaka bile smrtonosne.

U slučaju iz naselja Medovina, saslušano je više građana, a u tom svojstvu i Cetinjanin za kojeg se u javnosti pojavila informacija da je zaustavio krvavi pir.

Podsjećamo, on je ranije predao istražiteljima pištolj koji posjeduje i koji je takođe vještačen. Međutim kako saznajemo, nalaz je pokazao da iz tog oružja, Borilović nije pogođen.

U tragediji na Cetinju prije dva mjeseca, u razmjeni vatre, ranjen je i policijski službenik čije su kolege, kako je ranije saopšteno, u pravcu ubice ispalile više od 20 metaka.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније