Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

O.Z.

25. 08. 2022. 11:36   >>  11:33 2

HERCEG NOVI

Kod motocikliste pronađen pištolj, vozio u alkoholisanom stanju

Policija je u Herceg Novom, prilikom kontrole saobraćaja na jednoj raskrsnici u tom gradu, kod motocikliste P.S. (19), pronašla pištolj kalibra 7,65 mm sa pet komada municije, od kojih je jedan bio u cijevi pištolja, saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi, P.S. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Osim toga, kontrolom ovog vozača utvrđeno je da je upravljao motociklom bez položenog vozačkog ispita za tu kategoriju vozila, uz prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,47 g/kg, te je protiv njega pokrenut i prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", kazali su iz policije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније