Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

12. 08. 2022. 17:36 >> 17:34

SUD ZA PREKRŠAJE

Nikšićaninu 20 dana zatvora zbog narušavanja javnog reda i mira

Nikšićanin (M.P.) osuđen je na 20 dana zatvora zbog fizičkog napada na D.V. koji je pretrpio tjelesne povrede u predjelu glave.

Kako je saopšteno iz Suda za prekršaje u Budvi u hitnom postupku utvrđeno je da je okrivljeni na javnom mjestu, "ispred terase ugostiteljskog objekta „Babić“, u Igalu, u Herceg Novom, fizički napao oštećenog D.V., na način što mu je, nakon kraće verbalne rasprave zadao jedan udarac otvorenom šakom u predjelu lijeve strane glave – uha i vrata, a zatim ga objema rukama gurao u njegovo vozilo, nakon čega mu je ponovo zadao udarac otvorenom šakom u predjelu uha i vrata, a kada je oštećeni sjeo u svoje vozilo, okrivljeni se naročito drsko ponašao na način što se oštećenom obratio riječima: „Đe god te sretnem, napašću te..."

Kako kaže, zbog osnovane sumnje da će ponoviti prekršaj, odlučeno je da se kazna zatvora izvrši prije pravosnažnosti rješenja, shodno članu 229 stav 1 tačka 2 Zakona o prekršajima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније