Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

09. 06. 2022. 11:25 >> 11:56

POLICIJA U BUDVI

Zbog nelegalne gradnje uhapšen turski državljanin

Službenici Uprave policije su u Budvi, u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Kotoru, podnijeli krivičnu prijavu protiv turskih državljana Y.B. (43) i T.C. (52) zbog sumnje da su, kao saizvršioci, izvršili krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje, saopštila je Uprava policije.

Oni su, kako se sumnja, krivično djelo koje im se stavlja na teret izvršili tako što su protivno propisima o planiranju prostora i izgradnji objekata, započeli građenje stambenog objekta na kojem su izvedene dvije etaže sa izvedenim kosim krovom, koje se nalaze u naselju Markovići u Budvi, bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje.

“Po nalogu postupajućeg državnog tužioca, Y.B. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden na dalju nadležnost, dok se T.C. nalazi u bjekstvu i policija za njim intenzivno traga”, saopštila je policija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније