Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ I. P. ]

27. 05. 2022. 11:46 >> 20:56
4

SUDIJA ZA ISTRAGU

Milošu Medenici pritvor do 30 dana

Sudija za istragu Suzana Mugoša odredila je pritvor do 30 dana sinu bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, Milošu Medenici. On je ranije jutros priveden na saslušanje kod sudije Mugoša.

Podsjećamo, Medenica je uhapšen prije dva dana na podgoričkom aerodromu, nakon što je iz Beograda sletio na aerodrom u Golubovcima.

Podsjećamo, Viši sud donio je 5. maja naredbu za raspisivanje nacionalne potjernice za Milošem Medenicom koji se tereti da je formirao kriminalnu organizaciju radi šverca cigareta, droge, ali i nezakonitog uticaja prilikom donošenja odluka u sudskim predmetima, saopšteno je iz Višeg suda.

Portal Libertas press je objavio transkripte razgovora koje je Europol dostavio policiji Crne Gore, a koji navodno potvrđuju da se Medenica bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge

Prema navodima portala, Miloš Medenica je šverc obavljao posredstvom policajca Darka Lalovića koji je je uhapšen 15. decembra prošle godine u Podgorici i još je u pritvoru.

Sud u Podgorici produžio je ranije za još dva mjeseca pritvor njegovoj majci Vesni Medenici.

Medenica je uhapšena 17. aprila zbog osnovane sumnje da je počinila krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i protivzakoniti uticaj, i trenutno se nalazi u Istražnom zatvoru u Spužu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније