Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

17. 05. 2022. 14:32 >> 14:31
1

VIŠI SUD

Medenici još dva mjeseca pritvora

Viši sud u Podgorici produžio je za još dva mjeseca pritvor bivšoj predsjednici Vrhovnog suda Vesni Medenici, saznaje nazvanično Portal RTCG. Bivša predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica saslušana je ranije danas ponovo u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), potvrdio je za Portal RTCG njen advokat Zdravko Begović.

Na pitanje da li je Medenica saslušana u u tužilaštvu vezi dva nova predmeta, kazao je da to ne može komentarisati i da ne može da precizira o kojim je predmetima riječ.

Podsjećamo, SDT je podnijelo predlog Višem sudu u Podgorici da se bivšoj predsjednici Vrhovnog suda Vesni Medenici i ostalima koji su osumnjičeni M.M, L.B, I.K, M.B, S.K. i G.J. produži pritvor za još dva mjeseca.

Medenica je uhapšena 17. aprila zbog osnovane sumnje da je počinila krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i protivzakoniti uticaj, i trenutno se nalazi u Istražnom zatvoru u Spužu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније