Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

24. 05. 2022. 21:35 >> 21:51
1

ZATRAŽENO IZRUČENJE

Jedan od šefova holandske mafije krio se u CG, uhapšen u Srbiji

U Srbiji je u petak uveče uhapšen 45-godišnji holandski državljanin zbog sumnje da je umiješan u međunarodnu trgovinu drogom velikih razmjera, javio je portal holandske televizije NOS. Prema dostupnim informacijama, on se prethodno krio u Crnoj Gori, a ima i crnogorski pasoš.

Holandsko javno tužilaštvo zatražilo je izručenje Borisa P. potvrdio je portparol  tog Tužilaštva. Riječ je o čovjeku koji je igrao vodeću ulogu u održavanju struktura moći  zločinačke organizacije Riduana Tagija, Marokanca koji je u holandskom zatvoru. Dokumenti koje je sačinila Agencija za borbu protiv droga (DEA) Sjedinjenih Država i poslala holandskoj policiji, razotkrili su nešto što je izgledalo kao veliki narko kartel na čijem je čelu Riduan Tagi.

Osumnjičeni se još nalazi u Srbiji.

Kako pišu holanski mediji, muškarac je boravio Crnoj Gori, ali je prešao granicu sa Srbijom radi putovanja. Tamo ga je uhapsila srpska policija na zahtjev holandskog javnog tužilaštva. Istraga holandske policije o osumnjičenom još je u toku.

De Telegraf piše da je 45-godišnji muškarac jedan od vođa kriminalne mreže Riduana Tagija.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније