Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

15. 11. 2021. 19:09 >> 19:10
3

ODT

Osumnjičeni za vrijeđanje Raonića pušteni da se brane sa slobode

Četvorica osumnjičenih za vrijeđanje generalnog direktora Radio televizije Crne Gore Borisa Raonića, pušteni su da se brane sa slobode, nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu, saopšteno je TVCG.

"Osumnjičeni su iznijeli svoje odbrane i nakon salušanja pušteni su da se brane sa slobode", saopšteno je iz ODT-a.

Policija je, ranije danas, uhapsila N.S. (36), L.V. (38), B.J. (37) i Z.N. (38) zbog sumnje da su odgovorni za verbalni napad i prijetnje upućene generalnom direktoru Radio i Televizije Crne Gore (RTCG) Borisu Raoniću.

Njima se na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније