Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

03. 10. 2024. 18:01 >> 18:01
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Među povrijeđenima u Libanu nema crnogorskih državljana

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 3. oktobar.

Među povrijeđenima u Libanu nema crnogorskih državljana, troje napustilo državu

Prema trenutno dostupnim informacijama, nema povrijeđenih crnogorskih državljana u napadima Izraela u Libanu, saopšteno je Portalu RTCG iz Ministarstva vanjskih poslova.

Pokret Naprijed: Ko je prekršio zakon, OIK Podgorice ili Kotora?

Pokret Naprijed očekuje da Državna izborna komisija postupi u skladu sa zakonom i, kako kažu, sagleda činjenice iznesene u prigovorima i obezbijedi transparentno i pošteno rješavanje situacije oko prigovora koje su podnijeli zbog navodnih nepravilnosti na izborima održanim u nedjelju u Podgorici.

Odluka Višeg suda: Blokirana imovina Milivoja Katnića

Podgorički Viši sud blokirao je imovinu bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, potvrđeno je Portalu RTCG iz tog suda.

TVCG najgledanija i u septembru, najpraćenija u izbornoj noći

Televizija Crne Gore nastavlja da bilježi sjajne trendove. Bila je najgledanija i prošlog mjeseca, a posebno raduje to što smo bili najgledaniji u izbornoj noći, 29. septembra. Tog dana održani su lokalni izbori u Podgorici i Kotoru, a građani su, prateći izborne aktuelnosti, dominantno bili uz TVCG.

Upozorenje na vremenske nepogode, obilnu kišu i jak vjetar

Za teritoriju Crne Gore sjutra je na snazi crveni meteoalarm kao upozorenje na vremenske nepogode koje su najavljene.

IDF bombardovao Bejrut i Siriju; SZO: U Libanu za 24 sata 28 poginulih zdravstvenih radnika

Izrael je nastavio napade na Liban. Na udaru je bio i centar libanske prijestonice – Bejrut. Poginulo je najmanje šest osoba, dok je sedam ranjeno. Izraelske snage gađale su i skladište oružja u blizini lučkog grada Latakije u Siriji. Sa položaja Hezbolaha na jugu Libana nastavljena je baražna paljba na sjever Izraela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније