Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

01. 10. 2024. 18:00 >> 17:39
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Brod sa oružjem za Izrael neće ući u Luku Bar

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 1. oktobar.

Brod sa oružjem za Izrael neće ući u Luku Bar

Brod pod portugalskom zastavom, MV Kathrin koji nosi eksplozive namijenjene Izraelu neće ući u Luku Bar, saznaje Portal RTCG iz dobro obaviještenih izvora. Portal saznaje i da će brod u Hrvatsku, te da je zahtjev koji je ranije predat crnogorskoj strani povučen u međuvremenu.

 


U Doljanima nestao spisak birača

Izborna komisija Glavnog grada (IKGG) podnijela je krivičnu prijavu zbog nestanka izvoda iz biračkog spiska sa biračkog mjesta 27 – Osnovna škola "Dragiša Ivanović", potvrdio je predsjednik IKGG Podgorica Vladimir Filipović.

 

"Zemljište Lidlu prodato po zakonu, ispunjeni svi zahtjevi zakupaca"

Postupak prodaje zemljišta kompaniji Lidl prekoputa zgrade beranske gimnazije obavljen u skladu sa zakonom, saopšteno je iz Opštine Berane. Kažu i da su ispunili sve zahtjeve zakupaca privremenih objekata, od kojih, kako navode u Opštini njih samo pet posluje po zakonu.

 

Arseniju Stanoviću 15, umjesto 12 godina zatvora


Apelacioni sud Crne Gore uvažio je žalbu Višeg državnog tužilaštva i preinačio odluku o kazni Arseniju Stanoviću na 15 godina zatvora zbog krivičnog djela ubistvo. Presudom Višeg suda u Podgorici optuženi Stanović oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina.

 


Iran sprema napad balističkim raketama na Izrael

Izraelska vojska saopštila je danas da su kopnene trupe prešle granicu da se bore protiv proiranskog islamisitčkog pokreta Hezbolaha u selima na jugu Libana, uprkos međunarodnim pozivima na deeskalaciju.

 

 
Siner i Alkaras za titulu

Teniseri koji će od ponedjeljka biti na prve dvije pozicije na ATP listi - Janik Siner i Karlos Alkaras - igraće za titulu na turniru u Pekingu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније