Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

28. 03. 2024. 20:04 >> 20:04
Čitaj mi:

RADANOVIĆ

"Lako dozvolimo rivalu da se odvoji, to je na ovom nivou nedopustivo"

Trener Jadrana Petar Radanović kazao je da njegova ekipa mora da smanji oscilacije u igri, jer dozvoljavaju rivalima da brzo steknu visoku prednost.

Novljani su večeras poraženi su od Crvene zvezde u Beogradu 14:12, drugom kolu završnog turnira Regionalne lige za plasman od prvog do petog mjesta.

"U trećoj četvrtini su napravili ključnu razilku, ali teško je zaustaviti njihove centre. Igraju jako specifično, to nam ne odgovara. Imali smo nekoliko šansi, ali nijesmo ih iskoristili", kazao je Radanović i dodao:

"Prelako pustimo da se rival odvoji, to je na ovom nivou nedopustivo. Radimo na tome, kada ispravimo te greške, krenuće i pobjede", zaključio je trener Jadrana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније