Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

M. Ž. [ N. N. ]

23. 03. 2024. 20:13 >> 21:23
1
Čitaj mi:

AS SAVONE ZA RTCG

Đurđić: Daću sve od sebe da ubijedim selektora da mi je mjesto na OI

Nakon što je sa Savonom eliminisao Jadran u osmini finala Evrokupa, Bogdan Đurđić je za RTCG otvorio dušu i pričao o izostavljanju sa spiska reprezentacije za dva velika takmičenja.

Novljani su večeras u Trebinju savladali italijanski tim 13:12, ali im je to bilo nedovoljno, jer su prvi meč izgubili 16:10.

„Stvorili smo značajnu prednost, kada dobijete šest golova razlike ekipu koja je kvalitetna kao Jadran to vam daje vjetar u leđa. Znali smo da će ovdje biti teško. Bio je lijep ambijent na bazenu u Trebinju, dali smo sve od sebe, u nekim segmentima bili i bolji od Jadrana, ali je presudilo što smo dopustili dosta uplivavanja i peteraca. Ali, veoma smo zadovoljni, iz ovog dvomeča izlazimo kao veliki pobjednici”, rekao je Đurđić.

Italijanski tim daje dosta golova iz kontri, to radi i nekadašnji as Budve.

„To nam je stil igre. Igramo brzo, agresivno, napadački. Malo smo kiksali u odbrambenom dijelu, ali sam veoma zadovoljan prezentacijom svoje ekipe. Prolaz ni u jednom trenutku nije doveden u pitanje”.

Đurđić ima odličnu sezonu, baš kao i njegov tim.

„Igram dobro, a Savona ispunjava sve ciljeve. U vrhu smo italijanskog šampionata, matematički smo osigurali 2. mjesto iza Pro Reka. Slijedi nam derbi za ulazak u finale sa Brešom, za koju brani naš Tešanović. Očekuje nas još dosta uzbudljivog sadržaja do kraja sezone”.

Jedan od boljih šutera među crnogorskim vaterpolistima nije igrao ni na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj u januaru, ni mjesec kasnije na šampionatu svijeta u Dohi.

„Bilo je malo teško da gledam te utakmice, kada nisam tamo. Navijao sam za momke, na kraju smo se kvalifikovali i na Olimpijske igre. Daću sve od sebe da ubijedim selektora da mi je mjesto u 13 igrača koji idu u Pariz”, poručio je Đurđić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније