Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

С.В./Д.П.

15. 12. 2022. 11:30 >> 11:27
1

KOTORANI SE OPROSTILI OD EVROPE

Perović: Turkoan pokazao više u dvije utakmice

Trener Primorca Ranko Perović kazao je da je pobjeda Turkoana potpuno zaslužena, te da je nekoliko jeftinih golova koje je primila njegova ekipa odlučilo meč.

Kotorani su sinoć izgubili u Francuskoj 15:11 i oprostili se od evropske scene u osmini finala Evrokupa.

"Zaslužena pobjeda Turkoana. Mislim da su pokazali više u ove dvije utakmice, pogotovo večeras. Poslije dobrog početka došlo je do pada u igri... Zašto nam se desio? Mislim da nije bila fizička sprema u pitanju, već smo brzopleto odigrali par napada i nakon takvih napada primali lagane golove, pa su oni uspjeli da naprave razliku i na kraju da je održe. Odigrali smo, da kažem, korektno posljednju četvrtinu, međutim bila je prevelika razlika. U jednom periodu igre smo mnogo grešaka napravili, prije svega individualnih i to nas je na kraju koštalo" zaključio je Perović.

Mladi igrač Primorca, Petar Vujošević kazao je da je Turkoan bio taktički jači.

"Počeli smo dobro meč, uhvatili dobar ritam, ali su nas taktički nadjačali. Trener Kovačević je stvarno odlično spremio ekipu za nas. Sve je išlo na njihovu ruku, domaći teren, malo publika, kombinacija svega i na kraju je pad koncentracije bio problem" kazao je mladi igrač Primorca, Petar Vujošević.

Matija Brguljan je postigao jedan gol u trijumfu Turkoana.

"Igrali smo smireno, cijele napade i, po meni potpuno zasluženo pobijedili. Želim da čestitam svojoj ekipi na fenomenalnoj utakmici i želim da čestitam Primorcu na prikazanom i da im poželim sreću u nastavku sezone i u Kupu Crne Gore koji će uskoro da igra" zadovoljan je na kraju bio Brguljan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније