Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

М.Ж.

07. 10. 2022. 20:19 >> 21:03
1

REGIONALNA LIGA

Jadran na minus osam protiv Juga

Ni Jadran, kao ni Primorac u prvom kolu, nije mogao da iznenadi ekipu Juga koji je ponovo pobijedio na Škveru 15:7, , na turniru Regionalne lige u Herceg Novom.

Novljani su bili nekompletni, izostali su Vasilije Radović, Vujović, Vujičić i Vučurović.

Jug je prvi poveo, Halturin pogodio za jedino izjednačenje na meču. Do kraja poluvremena su Novljani bili blizu često na samo gol razlike, ali su promašivali gotovo po pravilu u napadima s igračem više, pet puta zaredom.

Iskoristio je to Jug koji predvodi Joković, ali i hrvatski reprezentativci Fatović, Žuvela, Lazić, Biljaka i naravno centar, Grk Kakaris, a veoma zapažene minute iao je i naš, nekada juniorski reprezentativac iz Kotora, Goran Grgurević koji je kao drugi centar postigao tri gola, s Fatovićem je bio najefikasniji u Jugu.

Takođe tri pogotka, najviše u oslabljenom , ali i do posljednje četvrtine sasvim solidnom Jadranu, postigao je Danilo Radović, dva je dao 39-godišnji Rus Halturin, a po jedan Sladović iz peterca i kapiten Martin Gardašević.

Jug odlazi iz Herceg Novog sa dvije ubjedljive pobjede nad crnogorskim timovima koji će u trećem kolu, ponovo na Škveru od 19 sati, prvim susretom u novoj sezoni zatvoriti prvi turnir Regionalne lige.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније