Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V. [ Beta ]

27. 07. 2022. 19:47 >> 19:57

SAVLADALA FRANCUSKU

Španija osvojila bronzu u Svjetskoj ligi

Vaterpolo reprezentacija Španije osvojila je danas treće mjesto na završnom turniru Svetske lige u Strazburu, pošto je pobIJedila selekciju Francuske sa 11:8 (3:3, 2:1, 4:2, 2:2).

Španiju su do pobjede vodili Rožer Tahulj sa tri, odnosno Alberto Baroso, Francisko Valera i Bernat Senahuja sa po dva gola.

U timu Francuske najbolji su bili Ugo Kruzija, Roman Vernu i Mehdi Marzuki sa po dva postignuta gola.

Peto mjesto su ranije danas osvojili vaterpolisti Srbije, koji su bili bolji od Crne Gore sa 8:6, dok je u meču za sedmo mjesto Australija savladala Kanadu sa 13:9.

Za trofej u Svjetskoj ligi će se od 20.00 boriti SAD i Italija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније