Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

26. 07. 2022. 22:36 >> 22:34

SVJETSKA LIGA

Amerikanci dobili Francuze i zakazali duel sa Italijom u finalu

Vaterpolo reprezentacija SAD plasirala se večeras u finale završnog turnira Svetske lige u Strazburu, pošto je u polufinalu pobjedila Francusku sa 16:15 (5:2, 4:5, 4:3, 3:5).

Američku reprezentaciju predvodio je Maksvel Irving sa pet golova, Aleksander Boven postigao je četiri, a Hanes Dube tri gola.

U francuskom timu najefikasniji je bio Mehdi Marzuki sa četiri gola, a po tri pogotka dodali su Ugo Krusija, Aleksandre Boe i Tomas Verno.

Selekcija SAD će u finalu u sredu od 20 časova igrati protiv Italije, koja je ranije danas pobjedila Španiju sa 9:8.

U utakmici za treće mjesto od 18 časova igraće Španija i Francuska.

Reprezentacija Srbije će u srijedu od 16 časova igrati protiv Crne Gore meč za peto mjesto, dok će dva sata ranije početi duel za sedmo mjesto, između Australije i Kanade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније