Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

23. 07. 2022. 16:30   >>  16:27

GOJKOVIĆ PORUČIO

U prvom poluvremenu propustili priliku da riješimo meč

Selektor vaterpolista Crne Gore Vladimir Gojković kazao je da je njegove ekipa u prvom poluvremenu meča sa Australijom propustila šansu da riješi meč.

"Ajkule" su poražene od Australije 9:8 u 2. kolu finalnog turnira Svjetske lige.

"Bila je to utakmica sa dosta oscilacija. Mislim da nismo iskoristili veliki broj šansi u prve dvije četvrtine kada smo vodili i kontrolisali igru. Nakon toga nam se smanjila rotacija zbog povrede, definitivno smo izgubili kontrolu, primili neke lake golove. Nemamo vremena za analizu, moramo da se okrenemo meču sa Španijom", kazao je selektor Vladimir Gojković.

Talentovani centar Jovan Vujović kazao je da iz poraza od Australije treba izući pouke.

"Rezultat nije onakav kakav smo željeli, ali očekivali smo težak meč. Borili smo se, možda nam je falilo i sreće, a nismo iskoristili neke šanse koje smo morali. Potrebno je da izvučemo pouke i da u meč sa Španijom uđemo još jače", kazao je Vujović.

Meč Crna Gora - Španija igra se u nedjelju od 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније