Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

29. 06. 2022. 21:47 >> 21:45
2

NAŠ SELEKTOR

Gojković: Vjerujem u sve ove momke, treba da nastavimo ovako

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, kazao je da je sa jedne strane zadovoljan zbog pristupa, ali da "nikada ne možete da budete zadovoljni kad izgubite".

"Na kraju smo imali šut za remi i sa dosta stvari mogu da budem zadovoljan, počev od pristupa. A opet, kada izgubite - nikada ne možete da budete zadovoljni", kazao je on.

Gojković je dodao i daje još na treningu vidio da igrači vjeruju, pohvalio je još jednu sjajnu partiju Dejana Lazovića.

"Nismo se snašli u nekim momentima u tom presingu Španije, iako smo ga očekivali. Ipak, vidio sam jutros na treningu da igrači vjeruju da mogu da odigraju dobro, i to je ono najvažnije. Bili smo sve vrijeme u utakmici, i Dejo Lazović nas je u jednom periodu čuva", kazao je naš selektor.

On je podsjetio javnost da je sve proces, ali i da vjeruje u sve ove momke.

"Sve je proces, a mi smo skloni da lako mijenjamo mišljenje. Ovo je dosta promijenjen tim, mlad i mora da nastavi da radi. I ja vjerujem u sve ove momke, ne bih radio ovo da je drugačije. Treba da nastavimo ovako, svaka naredna utakmica je za nas bogatstvo", istakao je Gojković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније