Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

29. 06. 2022. 17:59   >>  17:59 3

SP BUDIMPEŠTA

Hrvatska u polufinalu: "Barakude" bolje od "Delfina"

Muška vaterpolo reprezentacija Hrvatske, plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u Budmpešti, nakon pobjede nad Srbijom 14:12 (1:1, 4:3, 5:5, 4:3). 

U hrvatskom timu po dva gola postigli su Franko Lazić, Marko Žuvela, Jerko Marinić Kragić i Josip Vrlić. Po jedan gol dodali su Loren Fatović, Ivan Krapić, Luka Bukić, Ante Vukičević, Andrija Bašić i Konstantin Harkov.

U ekipi Srbije najefikasniji je bio Dušan Mandić sa četiri gola, a po dva gola postigli su Nikola Jakšić i Viktor Rašović. Po jedan gol postigli su Gavril Subotić, Nemanja Vico, Strahinja Rašović i Marko Radulović.

Hrvatska će u petak u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Španije i Crne Gore.

U polufinalu je i Grčka, pobjedom protiv selekcije SAD 16:11.

U posljednjem četvrtfinalu večeras od 21 čas igraju Mađarska i Italija.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније