Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

24. 06. 2022. 16:31 >> 16:28

VUKIĆEVIĆ PET GOLOVA

Juniori Crne Gore razbili Francusku na otvaranju Mediteranskih igara

Crnogorska U 18 vaterpolo selekcija u prvom kolu grupne faze na Mediteranskim igrama ubjedljivo je slavila protiv Francuske 16:8.

Sjajnu partiju je pružio Lazar Vukićević koji je pet puta pogađao mrežu protivnika, a odličnu pomoć imao je u Balši Vučkoviću i Vladanu Vukićeviću koji su postigli po tri gola.

Dva pogotka za našu reprezentaciju je postigao Neđo Bastrica, a po jedan put su se upisali Milan Nikaljević, i Danilo i Pavle Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније