Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N. N.

10. 07. 2024. 20:03 >> 00:36
1
Čitaj mi:

137. vimbldon

Muzeti poslije pet setova izbacio Frica i zakazao polufinale sa Đokovićem

Kada je dobio prvi set, a odmah na startu drugog napravio brejk, činilo se da će Tejlor Fric "pješke" doći do drugog grend slem polufinala.

Ali, tih 0:1 i 0:1 kao da su probudili Lorenca Muzetija, koji je savladao Amerikanca 3:6, 7:6, 6:2, 3:6, 6:1 i stigao do najvećeg uspjeha u karijeri, polufinala Vimbldona. U njemu ga čeka Novak Đoković, koji je danas odmarao, jer mu se Aleks de Minor predao zbog povrede.

Biće to sedmi međusobni meč 37-godišnjeg Beograđanina i 15 godina mlađeg momka iz Karare, a Nole vodi 5:1 u pobjedama.

Jedini poraz je doživio u osmini finala Mastersa u Monte Karlu prošle godine (2:1), a na grend slemovima će im ovo biti treći duel.

Prvi je bio na Rolan Garosu 2021. godine, kada je Muzeti dobio prva dva seta, a onda se predao zbog povrede pri rezultatu 6:7, 6:7, 6:1, 6:0, 4:0.

Na istom mjestu su se sreli i ove sezone i opet su igrali pet setova u 3. kolu, a srpski as je slavio 7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0.

Polufinala muškog singla se igraju u petak, a u drugom će se sastati branilac titule Karlos Alkaras i Danil Medvedev. Biće to repriza prošlogodišnjeg polufinala, u kojem je Španac sva tri seta dobio 6:3. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније