Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

14. 03. 2024. 09:19 >> 09:18
Čitaj mi:

MASTERS SERIJE 1000

Poznati parovi četvrtfinala u Indijan Velsu u obje konkurencije

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se prošle noći u četvrtfinale masters turnira u Indijan Velsu pošto je pobijedio Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:4, 6:4

Četvrti nosilac je upisao samo osam vinera, ali je za sat i 17 minuta igre stigao do svoje sedme pobjede u deset mečeva protiv Dimitrova. Njegov rival u četvrtfinalu biće Danac Holger Rune, koji je slavio protiv Amerikanca Tejlora Frica u tri seta - 2:6, 7:6(2), 6:3.

U preostalim parovima četvrtfinala sastaće se Tomi Pol, koji je eliminisao Italijana Luku Nardija, i Kasper Rud, Janik Siner i Jirži Lehečka, odnosno Karlos Alkaras i Aleksander Zverev.

Poznati su i svi parovi četvrtfinala u ženskom dijelu turnira, a posljednja je mjesto među najboljih osam obezbijedila Kineskinja Jue Juan koja je sa 4:6, 6:4, 6:3 bila bolja od Ruskinje Darije Kasatkine.

Ona će u četvrtfinalu igrati protiv treće na svijetu, Amerikanke Koko Gof koja je svoj 20. rođendan proslavila pobjedom protiv Belgijanke Eliz Mertens sa 6:0, 6:2.

Mjesto u četvrtfinalu obezbijedila je i deveta teniserka svijeta, Grkinja Marija Sakari koja je sa 6:2, 3:6, 6:3 bila bolja od Francuskinje Dian Pari. Sakari će se za plasman u polufinale Indijan Velsa boriti sa Amerikankom Emom Navaro koja je izbacila drugu teniserku svijeta Arinu Sabalenku.

U preostala dva četvrtfinala sastaće se Iga Sfjontek i Karolin Voznjacki, odnosno Anastasija Potapova i Marta Kostjuk.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније