Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 03. 2024. 13:02 >> 13:03
Čitaj mi:

BOLJI OD RUDA

De Minor odbranio titulu u Akapulku

Austrlijanac Aleks De Minor odbranio je titulu u Akapulku, pošto je u finalu savladao Norvežanina Kaspera Ruda u dva seta 6:4, 6:4.

Meč je trajao sat i 57 minuta.

De Minor je otpor rivala u prvom setu slomio brejkom u trećem gemu, da bi u drugom dijelu napravio dva brejka, opet salvio 6:4 i stigao do titule.

"Bila je ovo nevjerovatna nedjelja. Da budem iskren, nisam je očekivao. Nisam u najboljoj formi doputovao u Meksiko, ali sam ponavljao sebi da nema odustajanja dok postoji i najmanja šansa. Na kraju, dogodilo se da sam baš u finalu prikazao najbolju igru i jako sam srećan zbog toga“, rekao je De Minor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније