Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

07. 01. 2024. 11:07 >> 11:07
Čitaj mi:

BRIZBEJN

Dimitrov osvojio prvu titulu nakon šest godina: Rune zaustavljen u finalu

Bugarski teniser i nekadašnji broj tri ATP liste, Grigor Dimitrov osvojio je turnir iz serije 250 u Brizbejnu pobjedivši prvog nosioca Holgera Runea sa 2:0 u setovima (7:6, 6:4).

To je prvi trofej Dimitrova na nekom turniru nakon čak šest godina.

To je njegova deveta titula iz 18 finala koliko je igrao u karijeri.

Meč je bio izuzetno zanimljiv, naročito u prvom setu gdje smo vidjeli i četiri brejk lopte, i na kraju taj brejk gdje je bugarski teniser pokazao veću smirenost i zahvaljujući ranom mini brejku stigao je do osvojenog seta.

U drugom setu ponovo zanimljiv i izjednačen tenis, i brej Dimitrova u sedmom gemu (Rune tada polomio reket). Do kraja čuvao je svoj servis i osvojio turnir u Australiji.

Još od Mastersa u Parizu, krajem prošle kalendarske godine, gdje ga je zaustavio Novak Đokovoić, vidjelo se da je Dimitrov podigao formu. Turir u Brizbejnu je to samo potvrdio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније