Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В.

25. 11. 2023. 20:46 >> 00:37

DEJVIS KUP

Italijanski dubl bolji od srpskog: Azuri idu u finale

Teniska reprezentacija Italije plasirala se u finale završnog turnira Dejvis kupa u Malagi, pošto je danas u polufinalu slavila protiv Srbije 2:1.

Odlučujući bod Italiji donio je dubl, odnosno Janik Siner i Lorenco Sonego, koji su bili bolji od Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića sa 6:3, 6:4 poslije sat i 35 minuta igre.

Prethodno je prvi bod Srbiji donio Miomir Kecmanović, pošto je slavio protiv Lorenca Muzetija sa 6:7(7), 6:2, 6:1. Đoković je potom bio na korak da donese pobjedu i finale svom timu, ali je propustio tri meč lopte i na kraju izgubio od Sinera sa 2:6, 6:2, 5:7.

Italija je jedinu titulu u ovom takmičenju osvojila 1976, a posljednje finale igrala je 1998. godine.

Teniseri Italije će se za drugi trofej u Dejvis kupu boriti s Australijom, koja je u prvom polufinalu bila bolja od Finske.

Finale je na programu sjutra od 16.00.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније