Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р. [ Beta ]

21. 06. 2023. 11:56 >> 11:56

ZBOG DOPING TESTA

Fonjini pod znakom pitanja za Vimbldon

Italijanski teniser Fabio Fonjini suočava se sa zabranom učešća na Vimbldonu pošto je propustio testiranje na doping kako bi prisustvovao utakmici finala Lige šampiona između Mančester sitija i Intera.

Fonjini je veliki navijač Intera i otputovao je u Istanbul da gleda utakmicu svog kluba i Sitija, 10. juna. Tada su doping zvaničnici došli u njegovu kuću da obave testiranje, ali nisu našli 36-godišnjeg tenisera, prenio je Sportmediaset.

Fonjini se sada suočava sa suspenzijom, pošto je to drugi put da se nije pojavio na testiranju za doping, naveo je britanski Ekspres.

Fonjini je 13 puta igrao na Vimbldonu, gdje mu je najbolji rezultat plasman u treće kolo.

On nije igrao od Rolan Garosa, gde je stigao do trećeg kola u singlu i drugog kola u dublu, pošto je povrijedio stomačni mišić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније