Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

И.Ш. [ Beta ]

29. 05. 2023. 16:17 >> 16:17

OTVORENO PRVENSTVO FRANCUSKE

Fonjini eliminisao Ože-Alijasima u prvom kolu Rolan Garosa

Italijanski teniser Fabio Fonjini plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, nakon što je u Parizu savladao desetog igrača svijeta Feliksa Ože-Alijasima sa 6:4, 6:4, 6:3.

Fonjini, 130. teniser svijeta, do pobjede nad kanadskim igračem došao je za dva sata i 17 minuta.

Ovo je bio njihov drugi meč i prva pobjeda za 36-godišnjeg Italijana. Fonjini u sljedećem kolu igra protiv 69. igrača svijeta Australijanca Džejsona Kublera.

U drugo kolo muškog turnira prošao je i Japanac Taro Danijel, koji je sa 6:0, 6:2, 6:4 pobijedio Australijanca Kristofera O'Konela. Danijel, 112. na svijetu, u narednoj rundi igra sa pobjednikom meča između prvog tenisera svijeta Španca Karlosa Alkarasa i Italijana Flavija Kobolija.

U ženskom dijelu žreba u drugo kolo se plasirala finalistkinja iz 2019. godine Čehinja Marketa Vondroušova. Ona je savladala američku igračicu Alisiju Parks sa 6:4, 6:0, a u drugoj rundi 60. igračica svijeta se sastaje sa devetom nositeljkom Ruskinjom Darijom Kasatkinom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније